Vremea.Apropo.ro: Cod galben de caniculă, în week-end!

De: Dragos Tanase / 27.07.2012, 15:30
Vremea.Apropo.ro: Cod galben de caniculă, în week-end!
Capitala și 22 de județe din sudul și estul țării vor fi sub avertizare cod galben de caniculă sâmbătă și duminică, când se vor înregistra temperaturi de 36-38 de grade și izolat 39 de grade, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Avertizarea cod galben de caniculă vizează Capitala și județele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Vaslui, Iași, Botoșani, Neamț, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Argeș și Vâlcea.

București:

Vremea se va menține caniculară cu o maximă termică de 37-39 de grade. După-amiază, indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 37°C / 39°C

Temperaturi minime: 23°C / 24°C

Brașov:

Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și la începutul nopții când pe arii restrânse vor mai fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 30°C / 31°C

Temperaturi minime: 13°C / 14°C

Constanța:

Vremea se menține călduroasă, aproape caniculară. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări.

Temperaturi maxime: 34°C / 35°C

Temperaturi minime: 21°C / 22°C

Temperatura apei mării: 26°C / 27°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!