Vremea.Apropo.ro: Cod galben de caniculă pentru București și 21 de județe

De: Dragos Tanase / 20.08.2012, 15:00
Vremea.Apropo.ro: Cod galben de caniculă pentru București și 21 de județe
Capitala și 21 de județe din sudul și vestul țării vor fi sub avertizare cod galben de caniculă de marți până joi, când temperaturile vor ajunge la 39 de grade și indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic.

Avertizarea cod galben de caniculă este valabilă pentru: București și județele Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Gorj, Mehedinți, Dolj, Vâlcea, Argeș, Olt, Teleorman, Giurgiu, Dâmbovița, Prahova, Ilfov, Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași.

București:

Capitala se află sub avertizare cod galben de caniculă, de marți până joi, când indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic.

Temperaturi maxime: 32°C / 38°C

Temperaturi minime: 20°C / 22°C

Brașov:

Zona de munte va fi ferită de căldura excesivă din zilele care urmează, așa că vremea va fi în general frumoasă și plăcută, din punct de vedere termic.

Temperaturi maxime: 27°C / 31°C

Temperaturi minime: 10°C / 13°C

Constanța:

Pe litoral, nu va fi caniculă, iar vremea va fi în general frumoasă și caldă.

Temperaturi maxime: 29°C / 35°C

Temperaturi minime: 20°C / 22°C

Temperatura apei mării: 25°C / 27°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!