Vremea.Apropo.ro: Cum va fi vremea miercuri, 13 noiembrie 2013

Apropo.ro / 12.11.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Cum va fi vremea miercuri, 13 noiembrie 2013
Maximele termice ale zilei de miercuri, 13 noiembrie, vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă 10-18 grade Celsius. În București sunt condiții trecătoare de burniță.

Miercuri, 13 noiembrie 2013, temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această dată în cea mai mare parte a României.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade (nordul Moldovei) și 18 grade în Banat, iar minimele se vor situa între 2 și 10 grade. Cerul va fi temporar noros, iar în a doua parte a zilei și noaptea va ploua slab în vestul, centrul și nordul țării și local în rest. În cursul nopții, în zona de munte, precipitațiile, slabe cantitativ, vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Izolat vor fi condiții de ceață.

În București, vor fi înnorări și trecător va burnița sau va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala