Vremea.Apropo.ro: Cum va fi vremea miercuri, 7 mai 2014

De: Carmen Ulian / 06.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Cum va fi vremea miercuri, 7 mai 2014
Vremea continuă să se încălzească și miercuri. Vor fi unele înnorări și ploi slabe, izolat, în zona montană. În țară vor fi maxime termice de până la 23 de grade Celsius.

Miercuri, 7 mai 2014, vremea în România va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi slabe de scurtă durată, ziua, în zona de montană. Spre seară și în cursul nopții nebulozitatea se va accentua treptat în regiunile vestice, nordice și centrale, iar spre sfârșitul intervalului va ploua pe arii restrânse în vestul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului, Moldova și la munte.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade.

În București, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai