Vremea.Apropo.ro: De miercuri până vineri, temperaturi scăzute și ploi

De: Carmen Ulian / 09.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: De miercuri până vineri, temperaturi scăzute și ploi
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică și răcire accentuată, valabilă începând de miercuri de la ora 18.00 până vineri la ora 21.00. Prognoza meteo pentru joi, 10 aprilie 2014.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică și răcire accentuată, valabilă începând de miercuri de la ora 18.00 până vineri la ora 21.00. Va ploua în cea mai mare parte a țării, iar în zona montană vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În intervalul menționat va ploua în cea mai mare parte a țării. În zona Carpaților Orientali și Meridionali se vor semnala precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în regiunile estice și de sud-vest și pe crestele montane.

În sud și est cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 20 l/mp, în 24 de ore. Îndeosebi în seara zilei de miercuri, 09 aprilie și în noaptea de miercuri spre joi, ploile vor fi sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Valorile termice vor scădea accentuat, mai ales în sudul, centrul și estul teritoriului, iar vremea va deveni rece pentru această perioadă.

Joi, 10 aprilie 2014, vremea în România va fi răcoroasă, mai ales în regiunile extracarpatice, unde valorile termice din cursul zilei vor marca o scădere accentuată față de miercuri.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în estul Transilvaniei, Moldova și Muntenia și 16 grade în Banat și Crișana, iar cele minime se vor încadra între 0 și 8 grade.

În sudul, estul și centrul României, cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ploile vor fi izolate.

În București, vremea se va răci accentuat față de ziua anterioară și va fi rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie