Vremea.Apropo.ro: După atâta caniculă, vin și ploile

De: Dragos Tanase / 30.07.2012, 19:00
Vremea.Apropo.ro: După atâta caniculă, vin și ploile
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează că până marți, la ora 21.00, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, precum și în zona montană.

În aceste regiuni se vor semnala intensificări ale vântului, care trecător vor lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice și, posibil, grindină. Vor fi și averse, izolat torențiale, iar cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp. În schimb, pe arii restrânse, în sudul țării, marți după-amiază se vor mai înregistra temperaturi de 35 de grade, iar indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80.

București:

După încă o zi de caniculă, de mâine cerul va deveni noros. Trecător vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 32°C / 36°C

Temperaturi minime: 21°C / 22°C

Brașov:

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină

Temperaturi maxime: 26°C / 29°C

Temperaturi minime: 10°C / 14°C

Constanța:

Vremea va deveni călduroasă, local caniculară după-amiaza, cerul va fi variabil, iar fenomenele de instabilitate atmosferică vor fi posibile doar izolat.

Temperaturi maxime: 31°C / 33°C

Temperaturi minime: 21°C / 22°C

Temperatura apei mării: 26°C / 27°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!