Vremea.Apropo.ro în week-end: 41 de grade, în sudul țării!

De: Dragos Tanase / 13.07.2012, 12:10
Vremea.Apropo.ro în week-end: 41 de grade, în sudul țării!
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod portocaliu și galben de caniculă valabilă sâmbătă și duminică în București și 15 județe din țară. În cele două zile temperaturile vor ajunge până la 41 de grade și disconfortul termic va fi accentuat. Însă, începând din partea a doua a zilei de duminică vor fi manifestări de instabilitate atmosferică severă!

București:

Vremea va fi caniculară, cu disconfort termic accentuat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi maxime: 33°C / 41°C

Temperaturi minime: 21°C / 22°C

Brașov:

Vremea va fi caldă, dar nu caniculară. Local, sunt posibile unele averse.

Temperaturi maxime: 28°C / 32°C

Temperaturi minime: 13°C / 15°C

Constanța:

Vremea va fi călduroasă, chiar caniculară. Și aici sunt posibile unele ploi răcoroase. Apa mării va fi caldă, tocmai bună pentru o baie relaxantă.

Temperaturi maxime: 31°C / 34°C

Temperaturi minime: 20°C / 23°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!