Vremea.Apropo.ro în week-end: Caniculă într-o parte, ploi în alta

De: Dragos Tanase / 06.07.2012, 12:30
Vremea.Apropo.ro în week-end: Caniculă într-o parte, ploi în alta
În cea mai mare parte a țării, vremea va fi caniculară, disconfortul termic va fi accentuat, iar cerul va fi variabil. Vor fi înnorări temporare, după-amiaza și la începutul nopții, în vest, sud-vest și la munte, unde se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și chiar grindină.

București:

Vremea va fi caniculară, cu o atingere a pragului critic de 80 al indicelui temperatură-umezeală. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi maxime: 34°C / 36°C

Temperaturi minime: 21°C / 22°C

Brașov:

Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, dar cu înnorări temporare după-amiaza și la începutul nopții, când local se vor semnala descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse averse. Vor fi condiții de grindină.

Temperaturi maxime: 29°C / 30°C

Temperaturi minime: 12°C / 14°C

Constanța:

Vremea va fi călduroasă, chiar caniculară. Cerul va fi variabil, iar vineri după-amiază vor fi condiții de ploi slabe cu caracter de aversă, însoțite local de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 31°C / 32°C

Temperaturi minime: 21°C / 22°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!