Vremea.Apropo.ro în week-end: Caniculă și disconfort termic, dar și câteva ploi izolate

De: Dragos Tanase / 24.08.2012, 14:00
Vremea.Apropo.ro în week-end: Caniculă și disconfort termic, dar și câteva ploi izolate
Vremea va fi în continuare caniculară, iar indicele de confort termic temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități în toate regiunile. Cerul va fi mai mult senin și doar după-amiaza, la munte, vor fi unele înnorări și condiții de ploi slabe, de scurtă durată.

București:

Vremea se va menține caniculară, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi maxime: 39°C / 40°C

Temperaturi minime: 20°C / 23°C

Brașov:

Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil și doar izolat, după-amiaza, vor fi condiții de ploaie slabă, de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi maxime: 33°C / 34°C

Temperaturi minime: 12°C / 14°C

Constanța:

Pe litoral, este cod galben de caniculă. Deci, vremea va fi deosebit de caldă, cerul va fi predominant senin, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări izolate.

Temperaturi maxime: 34°C / 35°C

Temperaturi minime: 20°C / 23°C

Temperatura apei mării: 24°C / 26°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!