Vremea.Apropo.ro în week-end: Cod galben de caniculă în vest, „doar” vreme caldă în rest

De: Dragos Tanase / 29.06.2012, 16:00
Vremea.Apropo.ro în week-end: Cod galben de caniculă în vest,
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, o avertizare cod galben de caniculă pentru 13 județe din vestul țării, unde începând de sâmbătă și până marți vor fi temperaturi de până la 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80.

Codul galben de caniculă a fost emis pentru județele Dolj, Mehedinți, Gorj, Caraș-Severin, Timiș, Arad, Alba, Hunedoara, Bihor, Cluj, Sălaj, Satu Mare și Maramureș.

București:

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi maxime: 30°C / 32°C

Temperaturi minime: 17°C / 19°C

Brașov:

Vremea se va încălzi ușor. Ziua cerul va fi temporar noros și cu precădere în Carpații Orientali și pe arii mai restrânse în celelalte masive se vor semnala averse slabe, însoțite de descărcări electrice. Noaptea cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 27°C / 29°C

Temperaturi minime: 9°C / 13°C

Constanța:

Vremea va fi în general frumoasă și relativ normală termic. Cerul va fi variabil, temporar mai noros și izolat vor cădea averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 27°C / 29°C

Temperaturi minime: 17°C / 18°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!