Vremea.Apropo.ro în week-end: Scad temperaturile și vin aversele!

De: Dragos Tanase / 04.05.2012, 13:00
Vremea.Apropo.ro în week-end: Scad temperaturile și vin aversele!
în vestul și nord-vestul țării vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior; temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și scurte intensificări ale vântului. Vor fi condiții de grindină.

București:

Vremea se menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și în prima parte a nopții de vineri, dar și sâmbătă, fiind condiții de averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului.

Temperaturi maxime: 27°C / 30°C

Temperaturi minime: 13°C / 15°C

Brașov:

Vremea va fi în general instabilă în Carpații Occidentali, grupa vestică a Carpaților Meridionali și cea nordică a Carpaților Orientali, unde și valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior.

Temperaturi maxime: 20°C / 24°C

Temperaturi minime: 6°C / 9°C

Constanța:

Vreme instabilă, în general, cu cer temporar noros. Se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

Temperaturi maxime: 21°C / 26°C

Temperaturi minime: 13°C / 15°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!