Vremea.Apropo.ro în week-end: Vine, vine primăvara… se așterne în toată țara!

De: Dragos Tanase / 16.03.2012, 11:55
Vremea.Apropo.ro în week-end: Vine, vine primăvara... se așterne în toată țara!
Vremea se va încălzi simțitor și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în zona de munte și în nord-est, unde izolat vor fi condiții de precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab până la moderat, iar în zonele joase vor fi condiții de ceață, noaptea.

București:

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi maxime: 10°C / 21°C

Temperaturi minime: 3°C / 8°C

Brașov:

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Pe văi și în depresiuni, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Temperaturi maxime: 5°C / 15°C

Temperaturi minime: -2°C / 2°C

Constanța:

Vremea se va menține frumoasă și va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Temperaturi maxime: 7°C / 17°C

Temperaturi minime: 4°C / 10°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


În acest week-end, se poate ieși la plimbare prin parcuri

În acest week-end, se poate ieși la plimbare prin parcuri

NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!