Vremea.Apropo.ro: Instabilitate în sud și est, cer variabil în rest

De: Dragos Tanase / 25.06.2012, 15:30
Vremea.Apropo.ro: Instabilitate în sud și est, cer variabil în rest
Vremea va fi în general instabilă în regiunile sud-estice unde, în special pe parcursul zilei, temporar înnorările se vor accentua și vor fi averse și descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar averse în general slabe se vor semnala pe arii restrânse, cu precădere la munte.

Vântul va fi slab și moderat, cu intensificări locale, iar în zona montană va sufla tare.

București:

Vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și vor fi averse și descărcări electrice, mai ales la orele prânzului. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi maxime: 27°C / 31°C

Temperaturi minime: 17°C / 22°C

Brașov:

Cerul va fi variabil, unde cu totul izolat vor fi condiții de ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Oricum, va fi mult mai răcoare decât în restul țării.

Temperaturi maxime: 22°C / 28°C

Temperaturi minime: 6°C / 14°C

Constanța:

Vremea va fi călduroasă, local va fi caniculă, după-amiaza, la câmpie și pe litoral.

Temperaturi maxime: 27°C / 30°C

Temperaturi minime: 17°C / 19°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!