Vremea.Apropo.ro: Ninsori și intensificări ale vântului în mai multe zone din țară

Apropo.ro / 07.02.2013, 09:54
Vremea.Apropo.ro: Ninsori și intensificări ale vântului în mai multe zone din țară
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare conform căreia joi, între orele 02:00 și 16:00, se vor produce precipitații și intensificări ale vântului în mai multe zone din țară.

În intervalul 8 februarie, ora 02.00 – 8 februarie, ora 16.00 va ninge în cea mai mare parte a Transilvaniei și Olteniei, precum și în nordul Moldovei.

PROGNOZA METEO în perioada 4 – 17 februarie

La munte ninsoarea va fi temporar viscolită, iar în masivele Făgăraș, Bucegi și în zona Carpaților de Curbură, stratul de zapadă nou depus va fi consistent.

PROGNOZA METEO până în luna aprilie: Ce temperaturi vor fi în fiecare regiune a țării

vremea

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În Muntenia, Dobrogea si jumatatea sudică a Moldovei precipitațiile vor fi predominant sub formă de ploaie, cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp, iar vântul se va intensifica atingând viteze de 50…55 km/h și temporar, pe litoral, peste 70 km/h.

NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!