Vremea.Apropo.ro pentru 8 -9 aprilie. Vreme rece la început de săptămână

Apropo.ro / 08.04.2013, 09:49
Vremea.Apropo.ro pentru 8 -9 aprilie. Vreme rece la început de săptămână
Luni vremea se menține rece pentru această perioadă a anului, cu cerul temporar noros. Va ploua slab în mai multe regiuni ale țării, iar la munte vor fi precipitații slabe.

Luni, 8 aprilie 2013, vremea în România va fi rece pentru această perioadă. Temperaturile se vor situa între minus 3 grade (Transilvania și Moldova), iar maximele vor ajunge la 13…15 grade în toată România. Va ploua slab și moderat în Banat, Crișana, Oltenia, Dobrogea și Muntenia. În Moldova și Maramureș cerul va fi variabil, cu soare, iar în Transilvania va fi înnorat. Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare vor fi în zona de munte și posibil în nordul Moldovei.

 

Ce temperaturi vom avea până pe 14 aprilie

Vremea în București va fi rece, cu o temperaturi cuprinse între 3 și 13 grade grade. În cursul zilei sunt condiții să plouă slab.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Marți 9 aprilie 2013, vremea în România se va încălzi ușor. Minimele se vor situa între -2 și 7 grade, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 16 grade. Va ploua pe arii extinse în jumătatea de vest a României și izolat în restul teritoriului. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo pentru perioada martie-mai

Și în Capitală vremea se va încălzi ușor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade. Seara și noaptea vor fi condiții să plouă slab.