Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru 1 și 2 Mai 2014

De: Carmen Ulian / 30.04.2014, 09:30
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru 1 și 2 Mai 2014
În zilele de 1 și 2 Mai, vremea se va menține în general instabilă și sunt șanse de ploaie. Pe litoral cerul va fi senin, iar maximele termice vor atinge 18 grade Celsius.

Meteo pentru joi, 1 Mai

Joi, 1 mai 2014, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare și, cu precădere în timpul zilei, va ploua în vestul, sudul și centrul țării și pe arii mai restrânse în rest. Vor fi mai ales averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 11 grade.

Pe Litoral, cerul va fi în general senin și temperaturile în cursul zilei vor atinge valori de 17..18 °C.

În București, cerul va prezenta înnorări temporare și trecător, îndeosebi în cursul zilei, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Meteo pentru vineri, 2 Mai

Vineri, 2 mai 2014, vremea în România va fi în continuare în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare și va ploua, îndeosebi ziua, în vest, sud și în zonele montane și pe spații restrânse în rest. Vor fi mai ales averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 23 de grade, iar cele minime între 4 și 11 grade.

Pe Litoral, cerul va fi în general senin și temperaturile în cursul zilei vor atinge valori de 17..18 °C.

În București, cerul va avea înnorări temporare și mai ales după-amiaza vor fi condiții de averse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.