Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru 10 iulie 2013

Apropo.ro / 09.07.2013, 15:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru 10 iulie 2013
Vreme instabilă în jumătatea de vest a țării și la munte, unde se vor semnala ploi, iar în restul teritoriului, în a doua parte a zilei și seara este așteptat un cer variabil.

Miercuri, 10 iulie 2013, vremea în România va fi instabilă în jumătatea de vest a țării și la munte, unde se vor consemna ploi, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala izolat, cu precădere în a doua parte a zilei și seara.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București vremea va fi frumoasă, cu șanse reduse de precipitații. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade Celsius.

Pe Litoral este așteptată o vreme caracterizată de soare cu cer variabil. Maxima zilei va atinge 27 grade Celsius.

La munte, vremea va fi ușor instabilă cu ploi, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va atinge 22-27 de grade Celsius, iar minima va coborî spre 14 grade Celsius.