Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru 17 septembrie 2013

Apropo.ro / 16.09.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru 17 septembrie 2013
Vremea pentru ziua de marți, 17 septembrie, va fi instabilă în vestul, nord-vestul, centrul țării și la munte. La mare vor fi maxime de 16 grade, iar la București 27-28 de grade Celsius.

Vremea în România pentru ziua de marți, 17 septembrie 2013, va avea condiții meteo de instabilitate în vestul, nord-vestul, centrul țării și la munte, iar seara și noaptea pe arii din ce în ce mai extinse și în restul teritoriului. Înnorările se vor accentua treptat și vor fi averse, însoțite de descărcări electrice, iar cantitățile de apă izolat pot fi însemnate.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Maramureș și estul Transilvaniei și 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 5 și 16 grade, mai ridicate în județul Constanța. Local vântul va prezenta intensificări temporare.

În București, pe parcursul zilei condițiile meteo vor fi favorabile, cu cer variabil. Pe durata nopții înnorările se vor accentua și vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurt durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.