Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru 5 – 6 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 04.07.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru 5 - 6 iulie 2014
În weekend vremea va fi predominant frumoasă și caldă, cu maxime termice de până la 34 de grade Celsius. Și pe litoral cerul va fi senin, iar la munte sunt șanse de ploaie.

Vremea pentru sâmbătă, 5 iulie 2014

Sâmbătă, 5 iulie 2014, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, cu precădere în regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 20 de grade. Cerul va fi variabil în sudul țării și la munte unde, cu totul izolat, vor fi condiții să plouă slab și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat.

Pe Litoral, va fi cer senin, vânt de 5 m/s, dinspre N, iar maxima zilei: 25°C.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28 … 29 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Vremea pentru duminică, 6 iulie 2014

Duminică, 6 iulie 2014, vremea se va menține predominant frumoasă și va continua să se încălzească devenind călduroasă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade. Cerul va fi variabil la munte, unde după-amiaza și seara vor fi averse slabe și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 12 și 21 de grade.

Pe Litoral, cerul va fi variabil cu soare, iar maxima zilei va atinge 26°C.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie

În București, vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade, mai scăzută în zona preorășenească.