Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 1 decembrie 2013

Apropo.ro / 30.11.2013, 15:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 1 decembrie 2013
Duminică, 1 decembrie, vremea va fi în general frumoasă. În sudul țării va fi înnorat, ceață și condiții de ploaie slabă. Temperaturile maxime vor fi de până la 7 grade Celsius, iar minimele minus 10 grade.

Duminică, 1 decembrie 2013, de Ziua Națională a României, vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil/senin. Excepție vor face regiunile din sudul țării, unde va fi înnorat, cu condiții de ceață persistentă coroborate cu burniță sau ploaie slabă, în special dimineața și noaptea.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 7 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între -10 și 0 grade, cu valori ușor mai ridicate pe Litoral, până la 2 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte.

În București, vremea rămâne rece, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade. Mai ales dimineața și noaptea va fi ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala