Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 10 noiembrie 2013

Apropo.ro / 09.11.2013, 22:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 10 noiembrie 2013
Vremea se mai răcește de duminică 10 noiembrie 2013 în special în vestul și nord-vestul țării. Și în restul teritoriului temeraturile vor fi în scădere ușoară. La București vor fi maxime de 18 grade Celsius.

Duminică, 10 noiembrie 2013, vremea se va răci în special în vestul și nord-vestul României unde, local, va ploua. În restul teritoriului temperaturile se vor situa peste cele caracteristice perioadei, deși vor fi în scădere ușoară față de intervalul anterior.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 12 grade. Spre seară și noaptea se vor semnala ploi cu caracter local în centru și pe spații restrânse în celelate regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar trecător, la începutul intervalului, în Moldova și Dobrogea. Dimineața, în zonele joase, vor mai fi condiții ca izolat să se formeze ceață.

În București, cerul va fi variabil cu înnorări îndeosebi pe parcursul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă de 6…8 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.