Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 12 ianuarie 2014

Apropo.ro / 12.01.2014, 07:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 12 ianuarie 2014
Vremea se menține caldă pentru această perioadă și duminică, 12 ianuarie, cu temperaturi maxime de până la 14 grade Celsius. În nordul țării sunt condiții de ploi slabe.

Duminică, 12 ianuarie 2014, temperaturile vor continua să caracterizeze o vreme mult mai caldă decât ar fi normal în a doua decadă a lunii ianuarie, astfel că maximele se vor încadra între 4 și 14 grade. Cerul va avea înnorări temporare, iar în vestul, centrul și nordul țării va ploua slab.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În zona montană, cu precădere în Carpații Orientali, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și izolat și în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, valorile de temperatură vor fi în continuare mult mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.