Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 13 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 12.04.2014, 14:30
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 13 aprilie 2014
Duminică vremea se încălzește ușor în estul, centrul și sudul țării. În restul teritoriului sunt șanse de ploaie. Maxime termice de până la 19 grade Celsius.

Duminică, 13 aprilie 2014, vremea va continua să se încălzească ușor, mai ales în estul, centrul și sudul teritoriului. Cerul va fi temporar noros și va ploua, mai ales ziua, pe arii restrânse în est, sud-est, centru și la munte.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În zona montană înaltă se vor semnala și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în estul Transilvaniei și 19 grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 0 și 8 grade, ușor mai scăzute în depresiuni unde se va semnala brumă.

În București, vremea se va încălzi ușor față de ziua anterioară. Cerul va fi temporar noros și trecător vor mai fi condiții, să ploua slab, mai ales ziua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie