Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 15 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 14.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 15 iunie 2014
Și duminică vremea se menține instabilă la nivelul întregii țări. Ploile vor fi însoțite de descărcări electrice. Maxime termice de până la 30 de grade Celsius în Lunca Dunării.

Duminică, 15 iunie 2014, vremea în țara noastră va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în nord și vest și pe arii extinse în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor continua să scadă ușor în majoritatea regiunilor și vor fi cuprinse între 18 grade în depresiuni și 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 și 17 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral vremea continuă să se răcească și să fie instabilă. Cerul va fi variabil și sunt șanse de furtună. Temperaturi maxime de până la 24 de grade Celsius.

În București, cerul va avea înnorări și temporar, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie