Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 16 martie

De: Carmen Ulian / 15.03.2014, 16:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 16 martie
Duminică, 16 martie, vremea se va mai răci, la nivelul întregii țări. Maximele se vor încadra între 5 și 15 grade Celsius. La București vor fi înnorări temporare și condiții de ploaie slabă.

Duminică, 16 martie, valorile termice vor marca o scădere în toată țara, astfel că cele maxime se vor încadra între 5 și 15 grade Celsius. Vor fi înnorări temporare și va ploua pe arii relativ extinse în majoritatea zonelor, exceptând Oltenia și vestul Munteniei, unde ploile vor fi posibile izolat.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

În zona montană vor predomina ninsorile, iar precipitații mixte vor fi trecător și în nordul și centrul teritoriului. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, iar la munte va sufla tare. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, 0 și 7 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, cerul va avea înnorări temporare și trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla moderat, cu scurte intensificări. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, va fi de 14…15 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 3 grade Celsius.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie