Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 19 mai

Apropo.ro / 19.05.2013, 09:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 19 mai
Meteorologii ne spun că ziua de duminică, 19 mai, se va menține deosebit de caldă, cu temperaturi maxime de până la 32 de grade.

Duminică, 19 mai 2013, vremea se va menține deosebit de caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 32 de grade, iar cele minime în general între 7 și 17 grade.

 

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și descărcări electrice după-amiaza, izolat, îndeosebi în zonele de munte, iar spre sfârșitul intervalului în regiunile vestice și nord-vestice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte.

Și în București vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar minima de 13…15 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Pe litoral, vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse 22 și 25 de grade, iar cele minime între 16 și 18 grade.Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 18 și 20 grade.

La munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și noaptea când izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va prezenta unele intensificări. Temperatura aerului va crește ușor față de ziua anterioară.