Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 22 decembrie 2013

Apropo.ro / 21.12.2013, 14:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 22 decembrie 2013
Vremea de duminică va fi ceva mai caldă la deal și la munte. Vor fi condiții de ceață, burniță și ninsoare slabă. În București sunt anunțate 2 grade Celsius.

Duminică, 22 decembrie 2013, vremea va fi în general apropiată de normalul termic al perioadei, chiar mai caldă la deal și la munte. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special dimineața și noaptea în zonele joase de relief, unde local va fi și ceață și izolat burniță sau fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 0 și 10 grade, iar cele minime se vor încadra între -11 și 1 grad.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, cerul va fi înnorat în mare parte a intervalului și vor fi condiții de ceață, mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.