Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 23 februarie

Apropo.ro / 22.02.2014, 11:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 23 februarie
Vremea va fi în general caldă. Temperaturile vor continua să mai scadă în jumătatea nordică a țării. La munte vor fi precipitații mixte. La București vor fi 11-12 grade Celsius.

Duminică, 23 februarie 2014, vremea va fi în general mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, chiar dacă valorile termice vor continua să scadă ușor în jumătatea nordică a țării.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei și 12 grade în Oltenia și Muntenia, iar cele minime se vor încadra între -1 și 5 grade. Cerul va prezenta înnorări și temporar va ploua slab, local în regiunile vestice și nordice și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

În zona de munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în vest, sud-vest și pe crestele montane înalte.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi ușor mai caldă decât ar fi normal la acestă dată. Cerul va fi mai mult noros și trecător vor mai fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.