Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 23 martie 2014

De: Carmen Ulian / 22.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 23 martie 2014
O zi de duminică, 23 martie 2014, caldă, cu temperaturi de 21 de grade Celsius. În țară sunt șanse de ploi slabe, scurte, pe arii restrânse.

Duminică, 23 martie 2014, vremea va fi în general frumoasă și se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea în vestul și nord-vestul teritoriului. Vor fi ploi slabe, de scurtă durată, în Maramureș, pe arii restrânse în Banat și în Crișana, izolat în vestul Transilvaniei și posibil și în nordul Olteniei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice și în zona montană înaltă.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 24 de grade, mai coborâte în Delta Dunării, spre 11 grade, iar cele minime se vor încadra între 0 grade în depresiuni și 12 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, în regiunile sud-estice și estice, izolat se va semnala ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

La munte, vremea va fi în general frumoasă și se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului în Carpații Occidentali unde, izolat, vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

În București, vremea va fi în general caldîă și frumoasă, cu temperaturi maxime ce vor urca în termometre până la 21 de grade Celsius. Minimiele înregistrate vor fi de 8 grade Celsius.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie