Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 25 mai 2014

De: Carmen Ulian / 24.05.2014, 14:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 25 mai 2014
Duminică vremea va fi frumoasă și caldă, cu temperaturi de până la 30 de grade Celsius în sudul litoralului. La București sunt așteptate 29 de grade Celsius.

Duminică, 25 mai, vremea în România va fi deosebit de caldă, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în sudul litoralului și 30 de grade, izolat, în Moldova și Muntenia.

Cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate după-amiaza și seara și vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului, local în vestul țării și în zona de munte și pe arii restrânse în rest. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 11 și 19 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi deosebit de caldă, iar temperatura maximă va fi de 28…29 de grade. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza vor fi înnorări și condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai