Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 26 ianuarie 2014

Apropo.ro / 25.01.2014, 16:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 26 ianuarie 2014
Duminică va fi vreme închisă, cu ninsori tot mai slabe cantitativ. Vântul va avea unele intensificări în regiunile sud.estice, unde va viscoli zăpada. Maxime termice de 2 grade Celsius.

Duminică, 26 ianuarie 2014, vremea va fi în general închisă. Va ninge, tot mai slab cantitativ, în nord-vestul, vestul, sudul și sud-estul României și izolat în rest. Îndeosebi în cursul zilei, vântul va mai avea intensificări în regiunile sud-estice, viscolind zăpada.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -11 grade în Moldova și 2 grade în Transilvania, iar cele minime se vor încadra, în general, între -15 grade și -4 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În Capitală, vremea se va menține închisă și, mai ales în prima parte a zilei, va ninge, în diminuare cantitativ. Vântul va mai prezenta unele intensificări ziua, spulberând zăpada. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -6 grade, iar cea minimă va fi de -11…-9 grade.