Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 29 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 28.06.2014, 17:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 29 iunie 2014
Duminică vom avea parte de o vreme frumoasă și caldă. Temperaturi maxime de 32 de grade Celsius.

Duminică, 29 iunie 2014, vremea se va menține în general frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și noaptea în vestul și nord-vestul țării, precum și la munte, unde izolat se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în Banat, Crișana și în zona montană înaltă. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață în centru și sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral, cerul va fi senin, vântul va bate cu 1 m/s, dinspre NE, iar maxima zilei va fi de 23°C.

În București, vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie