Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 3 noiembrie 2013

Apropo.ro / 02.11.2013, 17:52
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 3 noiembrie 2013
O zi de duminică caldă, cu temperaturi maxime de până la 22 de grade în Banat. În București vor fi maxime de 21 de grade Celsius.

Duminică, 3 noiembrie 2013, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în Delta Dunării și estul Transilvaniei și 22 de grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între 4 și 14 grade, ușor mai scăzute în depresiuni. Cerul se va înnora treptat în regiunile vestice, nordice și centrale, unde, îndeosebi noaptea, pe arii relativ extinse va ploua. În celelalte zone cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului, iar dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață. Vântul va prezenta intensificări la munte și, temporar, în vestul și nord-vestul țării.

În București, vremea va caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla în general slab, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala