Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 30 iunie

Apropo.ro / 29.06.2013, 17:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 30 iunie
Meteorologii anunță o zi de duminică în general instabilă, cu înnorări temporare. În cea mai mare parte a țării se vor semnala averse cu descărcări electrice.

Duminică, 30 iunie 2013, vremea în România va fi în general instabilă și va prezenta înnorări temporare, accentuate. Se vor semnala averse și descărcări electrice în cea mai mare parte a țării.

Îndeosebi în sudul și sud-estul teritoriului, precum și în zona montană, vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea unele intensificări în regiunile estice și în extremitatea de sud-vest, dar trecător și în restul teritoriului în timpul ploilor.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperatura aerului va avea valori ușor mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, cu maxime ce se vor încadra între 18 și 27 de grade și minime între 9 și 20 grade.

La munte, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare și pe arii extinse se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va avea intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura aerului va avea valori ușor mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă.

Pe Litoral, vremea va fi instabilă și relativ normală termic. Cerul va fi temporar noros. Local se vor semnala averse slabe de ploaie.Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificari izolate pe litoral și în Deltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 28 de grade, iar cele minime între 18 și 20 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade .