Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 30 martie 2014

De: Carmen Ulian / 29.03.2014, 16:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 30 martie 2014
O zi de duminică cu cer variabil, temperaturi maxime de până la 19 grade Celsius. În București vor fi maxime de 14-15 grade Celsius.

Duminică, 30 martie 2014, vremea va fi în general frumoasă și ușor mai caldă decât în mod obișnuit în regiunile vestice. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 8 grade, mai scăzute în depresiuni.

În București, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 1…3 grade, ușor mai scăzută la periferie.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Meteorologii au anunțat că vremea se va mai încălzi săptămâna următoare mai ales în vestul și sudul țării.

Vremea capricioasă din luna martie nu este un fapt neobișnuit, spun meteorologii. „Luna martie este caracterizată de frecvente perioade cu temperaturi foarte ridicate, urmate de perioade mai reci, cu precipitații. Meteorologii au consemnat în luna martie a anului 1952, atât temperaturi de peste 30 de grade Celsius, cât și de minus 31 de grade Celsius„, a mai spus Elena Mateescu.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie