Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 4 mai 2014

De: Carmen Ulian / 04.05.2014, 09:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 4 mai 2014
Duminică vremea va fi instabilă în aproape toate regiunile țării. Sunt așteptate ploi și maxime termice de până la 18 grade Celsius.

Duminică, 4 mai 2014, vremea în România va fi instabilă și se va răci accentuat față de ziua anterioară în majoritatea zonelor, dar mai ales în vestul, nordul și centrul țării. Va ploua în toate regiunile, iar cantitățile de apă vor fi însemnate, îndeosebi în zonele de deal și de munte, unde local se vor cumula peste 20…25 l/mp. În cursul nopții, pe crestele montane ploile se vor transforma în lapoviță și chiar ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, temporare în cea mai mare parte a teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 18 grade, ușor mai ridicate în extremitatea sudică, iar cele minime se vor încadra între 3 și 12 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral va fi soare cu cer variabil, vânt de 4 m/s (dinspre E), iar maxima zilei va atinge 15°C.

În București, vremea va fi instabilă. Va ploua în averse, posibil însoțite de descărcări electrice și de scurte intensificări ale vântului. Temperatura maximă, în scădere ușoară față de ziua precedentă, va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai