Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 8 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 07.06.2014, 16:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 8 iunie 2014
Vremea continuă să se încălzească, dar va fi instabilă prezentând averse în a doua parte a zilei în special în regiunile extracarpatice, de deal și munte.

Duminică, 8 iunie 2014, vremea va continua să se încălzească ușor devenind călduroasă în cea mai mare parte a țării, dar se va menține în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când se vor semnala averse și descărcări electrice local în regiunile extracarpatice, la deal și munte și doar cu totul izolat în rest. Izolat, cu precădere în zona montană, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va avea unele intensificări ziua în sud-estul teritoriului, dar și în celelalte regiuni în timpul ploilor.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 și 21 de grade.

Pe Litoral va fi o vreme caldă, cu cer variabil, și temperaturi de până la 25 de grade Celsius.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie

În București, vremea va continua să se încălzească ușor devenind călduroasă pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade.