Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 9 februarie 2014

Apropo.ro / 08.02.2014, 12:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 9 februarie 2014
Duminică, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în nordul Moldovei și 14...15 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între -5 grade în depresiunile intramontane ale Carpaților Orientali și 7 grade în sudul Banatului.

Duminică, 9 februarie 2014, vremea va fi deosebit de caldă în regiunile intracarpatice și apropiată de normal în rest.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în nordul Moldovei și 14…15 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între -5 grade în depresiunile intramontane ale Carpaților Orientali și 7 grade în sudul Banatului. Cerul va avea înnorări și mai ales seara și noaptea vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie în jumătatea de vest a țării și pe spații restrânse în celelalte regiuni.

La munte precipitațiile vor fi mixte. Izolat vor fi condiții de polei. Îndeosebi în primele ore ale intervalului, în zonele joase din sud și est va mai fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, dar trecător și în regiunile vestice.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp    util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei. Cerul va fi temporar noros, dimineața vor fi condiții de ceață, iar noaptea va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.