Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 9 martie 2014

De: Carmen Ulian / 08.03.2014, 13:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru duminică, 9 martie 2014
Duminică, 9 martie, cerul va fi temporar noros, nu vor lipsi ploile și nici ninsorile în zona de munte. Se vor înregistra 16 grade Celsius în Dealurile de Vest, iar la București 11 grade.

Duminică, 9 martie 2014, în sudul și estul țării valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice, cerul va fi temporar noros și, mai ales în prima parte a zilei și spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse va ploua slab.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Izolat și trecător în cursul nopții vor fi posibile și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar la munte vor predomina ninsorile. În restul teritoriului vremea va rămâne mai caldă decât în mod obișnuit, cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Îndeosebi pe parcursul zilei, vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari în regiunile estice și sud-estice, unde rafalele vor depăși temporar 50…55 km/h, precum și în zona montană înaltă, unde va sufla tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în Moldova și 16 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -7 și 4 grade. Izolat va fi ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

La munte, în Carpații Meridionali și Orientali, cerul va avea înnorări și local vor cădea precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. În restul zonelor montane cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi condiții de precipitații slabe. Vântul va avea intensificări, iar în zona înaltă va sufla tare. Temperatura aerului va marca o scădere ușoară față de ziua precedentă.

În București, vremea va fi parțial însorită cu posibile averse în cursul zilei. Maximele zilei se vor încadra între 1 – 11 grade Celsius.