Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 12 decembrie 2013

Apropo.ro / 11.12.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 12 decembrie 2013
Joi vor fi precipitații sub formă de ninsoare în estul și sud-estul țării. Și la București sunt condiții să nină slab. Maximele termice ale zilei vor fi de până la 7 grade Celsius.

Joi, 12 decembrie 2013, vor fi precipitații sub formă de ninsoare în estul și sud-estul României. Ninsorile vor fi prezente inițial în Moldova și ulterior în Dobrogea și estul Munteniei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a intervalului în nord-vest și centru, dar numai izolat la munte va fulgui. Vântul va prezenta intensificări în zona Moldova.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade în estul Transilvaniei și 7 grade în Oltenia, iar cele minime se vor încadra între -8 și -1 grad. În zonele joase pe arii restrânse va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, cerul va fi temporar noros și vor fi condiții ca trecător să ningă slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade. Vântul va sufla slab până la moderat.