Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 12 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 11.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 12 iunie 2014
Vremea de joi va fi frumoasă și caldă, cu maxime termice de până la 33 de grade Celsius. Nu lipsesc nici condițiile de averse.

Joi, 12 iunie 2014, valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal la această dată, iar maximele se vor situa între 25 și 33 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul țării și la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral va fi vreme frumoasă cu temperaturi maxime de până la 24 de grade Celsius.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie

În București, valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade. Trecător vor fi înnorări și posibil averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.