Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 14 noiembrie 2013

Apropo.ro / 13.11.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 14 noiembrie 2013
Joi, 14 noiembrie 2013, vremea va fi rece și închisă, cu ploi slabe sau burniță, ba chiar și ceva fulgi, în mai multe zone din țară. Maximele termice vor fi de până la 13 grade Celsius.

Joi, 14 noiembrie 2013, vremea în România va fi închisă și rece, cu ploi slabe sau burnițe, iar în zona montană, izolat și trecător, va fulgui.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5…6 grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 13 grade în Oltenia și sudul Banatului, iar cele minime se vor situa între -1 și 8 grade. Vântul va sufla slab până la moderat.

În București, vremea va fi închisă și rece. Temperatura maximă, normală pentru această dată, se va situa în jurul a 10 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade. Temporar va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab până la moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala