Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 15 mai 2014

De: Carmen Ulian / 14.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 15 mai 2014
Vremea se menține în continuare instabilă. Cerul va fi variabil, va ploua în mai multe zone din țară. Maxime termice de până la 22 de grade Celsius, în Dobrogea.

Joi, 15 mai 2014, vremea se va menține în general instabilă și răcoroasă pentru această dată, în cea mai mare parte a țării. Mai ales ziua, înnorările vor fi temporar accentuate și vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice, în vestul, centrul și nordul țării și pe arii restrânse în rest.

Cantitățile de apă vor mai depăși 20…25 l/mp local în regiunile vestice și izolat în cele nord-estice. Vântul va avea intensificări locale, cu precădere în cursul zilei.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în Banat și Oltenia și 22 de grade în Dobrogea, iar cele minime se vor încadra între 3 și 10 grade.

În București, vremea va fi răcoroasă. Cerul va avea înnorări, iar în cursul zilei, trecător, va mai ploua, iar vântul va mai avea untele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai