Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 16 ianuarie 2014

Apropo.ro / 16.01.2014, 07:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 16 ianuarie 2014
O zi de joi cu maxime termice de până la 11 grade Celsius. Pe arii restrânse va ploua slab, iar la munte sunt condiții de lapoviță și ninsoare. În București, dar și în țară, dimineața și seara va fi ceață.

Joi, 16 ianuarie 2014, vremea rămâne mai caldă decât în mod normal pentru această dată în majoritatea regiunilor țării. Cerul va fi temporar noros și, pe arii restrânse, va ploua slab, mai ales în vest și în nord, iar la munte vor fi și lapovițe și ninsori. Vântul va sufla slab și moderat.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade. Izolat în zonele joase va mai fi ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade. Cerul va avea înnorări, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.