Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 17 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 16.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 17 aprilie 2014
De joi vremea începe să se mai încălzească ușor. Cerul va continua să prezinte înnorări și va ploua slab în sudul țării și pe arii restrânse în rest. Maxime termice de până la 20 de grade Celsius.

Joi, 17 aprilie 2014, vremea se va încălzi. Cerul va avea înnorări și va ploua în sudul teritoriului și pe arii mai restrânse în celelalte regiuni.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

La munte, cu precădere în zona înaltă, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în sudul și sud-vestul țării și la munte, cu viteze ce vor depăși 50…60 km/h. În restul teritoriului intensificările vântului vor fi locale și cu viteze mai reduse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade, iar cele minime între 2 și 10 grade.

În București, vremea se va încălzi. Cerul va prezenta înnorări și temporar va mai ploua. Vântul va avea intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie