Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 17 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 16.07.2014, 08:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 17 iulie 2014
Vremea rămâne în continuare instabilă, cu înnorări temporare și șanse de averse. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius.

Joi, 17 iulie 2014, vremea rămâne în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare și, mai ales după-amiaza și seara, vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice în zonele de deal și la munte, local în sudul, estul și centrul țării și izolat în celelalte regiuni. Cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul teritoriului și în zona montană înaltă dar, trecător, și în celelalte zone în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 3 m/s, dinspre Nord și maxima zilei: 27°C.

În București, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros și mai ales după-amiaza și seara vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iulie