Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 17 octombrie 2013

Apropo.ro / 16.10.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 17 octombrie 2013
Joi vom avea parte de temperaturi ceva mai scăzute, maximele termice ale zilei vor urca până la 19 grade Celsius. Cerul va prezenta înnorări și va ploua în majoritatea zonelor țării.

Joi, 17 octombrie 2013, temperaturile vor scădea, astfel că maximele se vor situa la nivelul întregii țări, între 12 și 19 grade, iar minimele se vor încadra, în general, între 5 și 11 grade. În sudul și sud-estul României, cerul va fi mai mult noros și mai ales în cursul zilei va ploua pe arii extinse și izolat se vor cumula cantități de apă mai însemnate.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii mai restrânse. Vântul va avea intensificări local în est, sud-est, precum și în sud-vestul teritoriului. La munte vântul va sufla tare, iar precipitațiile vor mai fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare.

În București, valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât maxima va fi de 16….17 grade, fiind ușor mai scăzută decât ar fi normal în această perioadă. Cerul va fi mai mult noros și temporar va mai ploua mai ales în cursul zilei, când și vântul va avea intensificări. Temperatura minimă va fi de 7…9 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

tabel