Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 19 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 18.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 19 iunie 2014
Joi, 19 iunie, vremea va fi rece și instabilă în jumătatea de sud a țării. Vor fi și averse cu caracter torențial. Maxime termice de până la 27 de grade Celsius.

Joi, 19 iunie 2014, vremea va fi rece și instabilă în jumătatea de sud a țării, iar cerul va avea înnorări temporar accentuate. Se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, însoțite de intensificări ale vântului și, posibil, de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor fi local însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât în mod caracteristic perioadei, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales după-amiaza și noaptea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în Oltenia și 27 de grade în Crișana, iar cele minime se vor situa între 9 și 18 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral cer variabil cu ploaie, vântul va bate cu 6 m/s, dinspre NE, iar maxima zilei va atinge 21°C.

În București, vremea va fi rece și instabilă. Temporar cerul va avea înnorări accentuate și vor fi averse, posibil și descărcări electrice, iar vântul va prezenta intensificări de scurtă durată. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie