Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 19 septembrie 2013

Apropo.ro / 18.09.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 19 septembrie 2013
Joi, 19 septembrie 2013, maximele termice vor urca până la 23 de grade Celsius în termometre. Vântul va avea unele intensificări la munte, iar în Capitală temperaturile vor și ușor scăzute.

Joi, 19 septembrie 2013, temperaturile se vor menține sub media normală a perioadei din an. Astfel, maximele vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, iar minimele între 4 și 15 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cerul va prezenta înnorări accentuate în cursul zilei în jumătatea nordică a teritoriului unde pe arii extinse vor fi ploi în general slabe, în timp ce în restul zonelor, înnorările vor fi temporare, iar ploile își vor face apariția pe zone restrânse. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte.

Și în București temperaturile vor fi scăzute. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade. Cerul va fi temporar noros, iar seara și noaptea vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat.