Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 20 februarie 2014

Apropo.ro / 19.02.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 20 februarie 2014
Vremea de joi se va menține caldă în special în regiunile extracarpatice. În vestul, nordul și centrul României sunt condiții de ploaie. La București se vor înregistra până la 18 grade.

Joi, 20 februarie 2014, valorile termice vor marca o scădere ușoară în regiunile intracarpatice, dar vremea se va meține caldă pentru acestă perioadă. În partea de sud și sud-est a României, temperaturile în cursul zilei vor crește ușor, astfel că vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Maximele termice se vor încadra între 7 grade în nordul Moldovei și 20 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -2 și 8 grade. În vestul, nordul și centrul României cerul va fi mai mult noros și, în special pe parcursul zilei și în prima parte a nopții, local va ploua.

În zona montană înaltă a Carpaților Orientali trecător precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, ziua vor fi înnorări temporare, iar dimineața pe spații restrânse se va mai semnala ceață. Noaptea, nebulozitatea se va accentua și în aceste zone, dar numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal în ultima decadă a lunii februarie. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele înnorări și condiții de ceață în orele dimineții, iar noaptea nebulozitatea se va accentua treptat. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creștere față de ziua precedentă, va fi de 17…18 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.